Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Filip Lowette heeft mij enkele jaren geleden gevraagd om mee te werken aan zijn vijfdaagse stiltetraject. Dit doe ik met veel plezier, het is een intensieve week waarin prachtige dingen gebeuren. Juist omdat er tijd is om werkelijk naar binnen te keren en met essentiële zaken aan het werk te gaan.

 • Je staat voor een belangrijke keuze in je werk of je privé leven. Je wil de balans wil opmaken omdat je merkt dat je vastloopt. Je verlangt ernaar je leven een wending te geven en meer in harmonie met jezelf te komen.
 • Van binnen voel je dat er wat gaande is, en dat je dit niet verder wil of kan ontkennen. De spanning tussen wat de buitenwereld van je verlangt en wat je vanbinnen voelt, vergroot. Of je hebt je zolang aan het sociaal gewenste aangepast dat je er moe van wordt. Je wil een nieuwe weg inslaan, en die schrikt je ook af.
  Rationeel onderzoek, gesprekken met vrienden of boeken brengen je niet meer verder.
 • Deze lentedagen, waarin het nieuwe stuwt en het oude weerstand biedt, brengen je de veilige bedding waarin je helderheid kan vinden die gaat voorbij het rationele.
 • Deze dagen richten zich tot mensen die leiding nemen (CEO’s, directeuren, managers van alle niveau’s, consultants, coaches, therapeuten enz).

Hoe we werken

 • Een groot deel van deze dagen breng je in stilte door. Het is een eeuwenoude vorm die werkt als een liefdevolle snelkookpan.
  Inputs (zoals lezen, muziek, radio, tv, telefoon, mail, alcohol, snoep ) worden stilgelegd.
  Output (tekenen, schrijven, zingen, wandelen) daarentegen wordt gestimuleerd.
 • Onze werkvormen helpen je de twee krachten te doorleven die in elke keuze spelen: het verlangen naar het nieuwe en de trekkracht van het oude. De beklemmende zekerheden van het oude versus het spannende van het onbekende nieuwe. We beginnen elke dag met lichaamswerk, we werken met de inspiratie van dromen, met opstellingen, creatieve vormen en met alles wat zich aandient.
 • Niet alles gebeurt in stilte: twee maal per dag bieden we je de mogelijkheid voor een individuele sessie. Per drie tot vier deelnemers is er een begeleider. Elke begeleider zal aangeven wat zijn/haar aanbod is. Daar kies je dan uit.
 • Eénmaal per dag is er een plenaire bijeenkomst.
 • Ook al is de keuzevierdaagse een liefdevolle snelkookpan, deze vorm is niet geschikt wanneer je middenin een burn-out zit, of anti-depressiva of slaapmiddelen gebruikt.

Begeleiders

Filip Lowette leidt jaarlijks Ontdek je Eigen Frequentie, een persoonlijke leergang voor mensen die leiding nemen. Daarnaast begeleidt hij directies en raden van bestuur met wat onder tafel blijft hangen en de samenwerking hindert. Hij maakt graag een veilige bedding voor gevoelige onderwerpen.

Ciel Annegarn begeleidt met vriendelijke humor mensen en teams om richting te kiezen die bij hen past. Ciel is voor de derde keer medebegeleider.

Helderheid bieden en precisie zijn kwaliteiten die ze beide volop inzetten.

Praktisch:
Data: ma 9 (10.00u.) t/m vr 13 (16.00u.) april 2018 (tweede week paasvakantie)

Locatie: De Kasteelhoeve Wange, met een gezonde keuken

Kosten: ​2.500 € excl. BTW als een vennootschap betaalt. 1.800 € incl. BTW als je privé betaalt. Verblijf: 800 € excl. BTW

Annulering: tot 4 weken voor aanvang krijg je 50% terug van enkel de programmakost, binnen 4 weken voor aanvang betaal je het volledige bedrag.

Aanmelden?

​Wil je eerst meer informatie of afstemmen wat dit programma je kan brengen? Dan mag je mailen, Skypen of bellen met Filip 0032-475 448719

Aanmelden doe je via: flow@lowette.be