Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Kosten: €110,- als je een vraag in wil brengen en €25,- voor representanten (incl.BTW) en incl. koffie/thee. Excl. lunch. Kosten van annulering: tot 2 weken voor aanvang €25,-, daarna €110,- resp. €25,-.

Aanmelden: Via het contactformulier van de website vanMarion de Goeij

Hoe werkt het: Op deze dag kijken we op een systemische manier naar levensvragen. Levensvragen zijn vragen die voor jou echt van belang zijn voor je welzijn. Wie zich daarvoor heeft opgegeven kan een vraag stellen, van waaruit mogelijk een opstelling plaatsvindt. Vanuit je eigen innerlijk beeld stel je vervolgens jezelf en de elementen (familieleden, gevoelens, collega’s etcetera) in de ruimte op. Dit doe je aan de hand van representanten, dit zijn de andere deelnemers uit de groep. Deze representanten krijgen toegang tot gevoelens en informatie, die overeenkomen met de gevoelens en feiten van hetgeen zij representeren. Zo wordt de verborgen dynamiek of de verstrikking binnen dit (familie) systeem zichtbaar. De begeleider gaat vervolgens op zoek naar de juiste positie of plek voor de representanten, zodat orde, heling of rust tot stand kan komen. Representant zijn is een bijzondere en vaak diepgaande ervaring en geeft je vaak nieuwe inzichten rondom je eigen thematiek.

Voor wie? Voor iedereen die een levensvraag heeft. Je kunt ook deelnemen als je kennis wil maken met deze manier van werken of alleen representant wil zijn.

Marion de Goeij-Obers. Vanaf 2000 begeleid en coach ik mensen, individueel of in groepen. In 2004 heb ik een tweejarige opleiding Systemische familietherapie afgerond vanuit het Hellinger Instituut Duitsland. In het systemisch werk houd ik van de beweging van de ziel, die los van al het aardse, steeds op zoek is naar verbondenheid en liefde. Website Marion de Goeij