Anderen over mij

//Anderen over mij

Anderen over mij

Wie contact met mij opneemt is vaak door iemand op mij geattendeerd. ‘Je moet bij Ciel zijn’. Ik ben daar heel blij mee, want mond-op-mond-reclame is ontzettend belangrijk. Onlangs was ik in gesprek met een goede vriend. Hij vroeg waarom er geen quotes van cliënten en opdrachtgevers  op mijn website staan. Dan weten mensen die mij niet persoonlijk kennen toch weer iets meer? Vervolgens  hadden we een inspirerend gesprek over de do’s en dont’s die je van huis uit en in opleidingen  meekrijgt en die nog doorwerken. En dat ik het eerlijk gezegd wel mooi vind om op andere websites te lezen wat de ervaringen van hun cliënten zijn. Gaandeweg werd ik enthousiast. Samenvattend zou je kunnen zeggen: ik begon met ‘Daarom niet’, dat werd ‘Waarom niet’ en toen ‘Daarom wel, ik doe het!’. Hierna was het nog een kwestie van mijn introverte neiging op de juiste plek zetten, naar de achtergrond. En dat prachtige Vlaamse woord FIER, naar de voorgrond halen. Fier betekent vervuld en uiterlijk blijk gevend van een sterk zelfbewustzijn en eergevoel, in gunstige zin trots. Op mijn verzoek heeft een aantal mensen iets geschreven.

Brabant Water, Adviseur P&O: 

‘Als Ciel langs is geweest is er werkelijk iets fundamenteels ten goede verandert in het team.  Ze werkt heel subtiel en integer aan de zelfreflectie van onze medewerkers. Brabant Water werkt al vele jaren samen met Ciel als trainer en als coach voor individuele medewerkers. Ciel heeft het vermogen om teams verder te brengen in hun ontwikkeling door haar open, rustige benadering. Ze weet de vinger op de zere plek te leggen , heeft een groot arsenaal aan verrassende werkmethoden en kan maatwerk te leveren met de juiste aanpak op het juiste moment.’

Kunstenaar en Jongerencoach: 

‘Wat Ciel zo goed maakt in haar werk is dat ze werkelijk helemaal op jou kan afstemmen. Zij is een buitengewoon scherpe waarnemer en kan daarmee feilloos en heel precies de vinger op de zere plek leggen. Dat gebeurt op een respectvolle en liefdevolle manier, bij Ciel voel ik me helemaal veilig. De familieopstelling die ik onder leiding van Ciel heb gedaan was een tafelopstelling. Ik had Ciel al zeker zes jaar niet meer gezien en dan is de verleiding toch groot om even gezellig bij te praten. Maar nee, en dat vind ik het briljante van Ciel, zij zag meteen in wat voor staat ik arriveerde en we zijn aan het werk gegaan. Daarom noem ik haar graag Miss Integrity. Dit is nu ruim drie maanden geleden en ik zit nog steeds in de lift. Ik voel mij nog maar zelden opgejaagd, heb een veel betere concentratie en focus.’

Moos de Fretes, Veiligheidsregio Brabant Zuidoost, Coördinator vakbekwaam blijven en Teamcoach:

‘Een aantal steekwoorden die haar typeren: veiligheid, empathie, vertrouwen en kennis van zaken. Ciel helpt je om zelf te ontdekken  wat je te bieden hebt en hoeveel invloed je nou eigenlijk hebt op jouw eigen wereldkaart! Met Ciel heb ik kennis mogen maken tijdens de leergang ‘Persoonlijk en Functioneel Leiderschap’ van het IFV. Een erg leerzaam traject! Leren, mezelf ontwikkelen, is een constante opdracht waarin ik mij graag door Ciel laat coachen. Samen onderzoeken wat je kwaliteiten zijn,  je eigen bijdrage in de wereld van de ander en hoe  je jezelf daarin kan ontwikkelen. Een (oneindige) mooie zoek- en ontdekkingstocht! Ik zeg:” DOEN!”.’

Mariska Netjes:

De coaching heeft een blijvend positief effect op mij gehad. Ciel biedt coaching die aansluit bij jou en hoe je bent. Sommige handvaten gebruik ik daardoor twee jaar na de coaching nog steeds. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik bij haar een leergang en coaching mocht doen. Ik heb echt dingen ontdekt bij mezelf. In 2017 ben ik van baan veranderd; nu draag ik mijn kennis over aan nieuwe enthousiaste medewerkers.  ‘

Chantal Huijgen, geestelijk verzorger: 

‘Ik heb diverse opstellingendagen bij Ciel en Marion gevolgd, ook als representant.  Er gebeurt van alles, ik krijg inzicht in situaties, mijn leefwereld ziet er na een opstelling anders uit. Telkens weer een nieuwe en bijzondere ervaring die niet onder woorden te brengen is. Ciel en Marion zorgen voor een sfeer van veiligheid in de groep, waardoor het nooit ongemakkelijk of onaangenaam is.’

By | 2017-08-17T10:49:54+00:00 10 oktober, 2016|Werk|0 Comments

Leave A Comment