Het ei

Het ei

Het ei is gelegd, de website is vernieuwd! De aanleiding was mijn nieuwsbrief die wel aan vernieuwing toe was. Dan zouden we de site gelijk een beetje aanpassen, opfrissen. Een mooi idee, maar zo werkt het niet, bleek al snel in het overleg met mijn webmaster. Er zou toch een grote digitale verbouwing plaats moeten vinden! Het is net als in huis: het begint bij lichte ergernis, er moet eigenlijk iets vervangen of opgeknapt worden en ik stel het uit. Want ik weet dat het zich niet tot een kleine aanpassing kan beperken wil het mooi en functioneel zijn.  Tot het juiste moment is aangebroken en ik weet dat ik NU in actie moet komen. De actie begint met serieus te onderzoeken wat ik eigenlijk wil, hoe wil ik dat het er dan uit ziet, wat moet er dan gebeuren,  wat is er nodig? En dan pas gaat de knop om, is er dat echte besluit van ‘ja’, ik ga het doen. In ‘De creatiespiraal’ van Marinus Knoope staat mooi beschreven hoe je van wens naar verwezenlijking gaat, met alle fasen die je dan kunt doorlopen en wat in elke afzonderlijke fase behulpzaam is.

 

 

By | 2014-10-22T11:27:05+00:00 16 oktober, 2014|Gedachten|0 Comments

Leave A Comment