Samenwerken, samen werking hebben

//Samenwerken, samen werking hebben

Samenwerken, samen werking hebben

In deze weblog wil ik iets meer vertellen over het werk dat ik samen met anderen doe.

Na mijn opleiding in familie-opstellingen in Groningen heb ik samenwerking gezocht met mijn vriendin Marion de Goeij-Obers Zij heeft haar opleiding elders gedaan wat ook weer andere werkvormen oplevert. We vullen elkaar aan en omdat we het samen zichtbaar goed hebben, is er snel een veilige bedding voor de deelnemers. Het zijn intensieve dagen, maar de sfeer blijft tussendoor ontspannen.

Voor de School voor Politie Leiderschap geef ik samen met Eric van der List alweer geruime tijd de Leergang Persoonlijke en Functionele Integriteit. Als basis voor de leergang maakt iedereen zijn biografie en dat is ook een werkdocument. Eric is een ervaren trainer en coach. We werken niet competitief maar in voortdurende afstemming, zodat wij allebei tot ons recht komen en de deelnemers het beste krijgen. Ik leer de wereld van de politie, brandweer en marechaussee steeds beter kennen, wat verrijkend is.

Samen met John van der Weide heb ik een Opleiding Authentiek Leiderschap opgezet voor beleidsmedewerkers van een gemeente. De training legt het accent op het versterken van de eigen autoriteit en hoe heel te blijven in het spanningsveld tussen politieke agenda’s en menselijke mogelijkheden. John is een goede vriend en bedrijfsmaatschappelijk werker.

Ik ben erg blij met deze samenwerkingsverbanden. Mocht je al lezend het idee hebben dat we iets voor jouw organisatie zouden kunnen betekenen, hoor ik dat natuurlijk graag.

By | 2018-05-26T10:18:46+00:00 1 maart, 2014|Gedachten|0 Comments

Leave A Comment